Wat is AutoApp?

AutoApp is een applicatie gemaakt door SQmedia.nl. Met deze applicatie kun je alles bijhouden en registreren van je auto. Hieronder een korte omschrijving van wat er op dit moment mogelijk is.

Profiel*
In het profiel kun je je gegevens aanpassen, voorkeuren doorgeven en een afbeelding van je auto uploaden om deze applicatie persoonlijker te maken. Het is van belang deze gegevens goed in te vullen voor een correcte werking van de applicatie.

Tankbeurten*
Zie in één oogopslag wat je auto verbruikt per tankbeurt uitgedrukt in liters per 100km en kilometers per liter. Tevens krijg je ook direct inzage in de kosten van je brandstofverbruik. Zowel per tankbeurt of gemiddeld over het totaal aan gereden kilometers. De kilometerstand wordt ook meegenomen in het overzicht.

Onderhoud*
Wat kost je auto nou eigenlijk in onderhoud? Als je hier al je onderhoud en de kosten invoert heb je direct een overzicht in de kosten. Kilometerstand wordt hierin ook weer meegenomen zodat je precies weet wanneer iets is vervangen en een duidelijke onderhoudshistorie hebt.

Overige uitgaven*
Bij overige uitgaven kun je de kosten aan de auto invoeren wat niet onder regulier onderhoud valt. Schoonmaakmiddelen, tunings delen e.d.

Verkoop*
Hier kun je alles wat je ooit hebt gekocht maar later toch weer verkocht hebt invoeren. De opbrengst wordt dan weer verrekend bij het totaal overzicht.

Overzicht kosten/gegevens*
Doordat alles in deze applicatie met elkaar is gelinkt, krijg je op deze pagina een overzicht van je kosten. Je ziet hier de totaalkosten en wat de auto je gemiddeld (prognose) per maand kost of per kilometer.

Tevens krijg je hier ook allerlei informatie, van hoelang je de auto hebt tot aan een prognose van hoeveel kilometer je rijdt per maand en jaar.

Bandencalculator
Monteer je een andere bandenmaat op je auto? Bereken met de bandencalculator de afwijking van je nieuwe banden. Deze afwijking kun je vervolgens invullen bij je profiel en wordt meegenomen in de verbruiksberekening.

Snelheidcalculator
Benieuwd naar de theoretische maximumsnelheid van je auto? Bereken met de snelheidscalculator aan de hand van je bandenmaat, toerental en overbrenging je maximum snelheid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functionaliteiten en wil je zelf ervaren hoe simpel het werkt? Log in via het demo account en kijk gerust eens rond. Je kunt ook zelf een account maken via de registratie pagina.

* hiervoor is een account nodig

Disclaimer